Getuigenissen

Kristof Boel

Kristof Boel

De docenten aan de Fiscale Hogeschool hebben een gevarieerde achtergrond. Sommigen hebben een sterke academische achtergrond, anderen komen dan weer uit de praktijk. Dit spectrum zorgt voor een kwalitatief hoogstaande opleiding die naast een grondige academische kennis van de fiscaliteit ook een zeer praktische kant ervan belichten.

Het is een intensieve twee jaar. De opleiding vereist een inspanning. Maar dankzij de ondersteuning van de docenten en de medewerkers wordt het menselijke aspect hiervan nooit uit het oog verloren. Ik zou het dan ook iederen die gedreven is door fiscaliteit aanraden. 

Stefanie Mommaerts

FHS is een referentie binnen de Belgische fiscale wereld. De school biedt een grondig en kwalitatief fundament in de vorming van fiscalisten. Dit zowel theoretisch als in de praktijk, maar ze wil haar studenten ook een kritische reflex bijbrengen. 

Het is een intensieve opleiding waarin je jezelf vastbijt en als het ware fiscaliteit gaat ademen, maar je krijgt er zo veel voor in de plaats. Deze studie opent deuren op professioneel gebied en in je eigen ontwikkeling. Dit doe je ook niet a Ileen: je zit samen met medestudenten, doorwinterde docenten en een ondersteunend topteam medewerkers van de FHS in een fiscaal bad. 

Er wordt rekening mee gehouden dat je naast een professioneel leven ook een priveleven hebt. Zo is afstandsonderwijs met lesopnames door de school mogelijk gemaakt, een absolute meerwaarde. 

Florence Nicodème

Dankzij jullie opleidingskans ben ik op een heel mooi werkaanbod kunnen ingaan!

Tim Verhulst

Tim Verhulst

Ik kijk alvast terug op een absoluut leerrijke periode in de Fiscale Hogeschool en ben absoluut blij dat ik de beslissing heb genomen om Fiscale Wetenschappen (avondonderwijs) te studeren.
Ik ondervind elke dag dat ik door de studie enkele belangrijke stappen heb gezet en besef nu nog meer dat de FHS borg staat voor een inhoudelijk zeer kwalitatieve opleiding, waar tevens rekening wordt gehouden met de menselijke kant die verbonden is aan het studeren in avondonderwijs.
 
Tim Verhulst
Afgestudeerd in academiejaar 2016-2017
 

Inez Segers

Ines Segers
Inez Segers

Mijn droom was een goede fiscalist te worden, met veel zorg naar mijn klanten toe. 
Mede door de Fiscale Hogeschool ben ik trots waar ik nu sta. 
Werkervaring is één ding, maar met een stevige basis aan fiscale kennis geraak je véél verder. Daarnaast blijft permanente opleiding ook van essentieel belang.
Ik vind het namelijk erg belangrijk om klanten de juiste en meest geoptimaliseerde informatie te bezorgen.
Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om de avondopleiding ‘Fiscale wetenschappen’ te volgen en ben ook alle docenten erg dankbaar.

Inez Segers
Mede-vennoot BSM
Afgestudeerd in 201

Kris Daels

Kris daels
Kris Daels

Een sterk, uniek én authentiek verhaal toch wel, de FHS …  En intensief ook! 
Op twee jaar tijd een stevige en uitgebreide theoretische én praktische basis verwerven in zowat alle domeinen van de fiscaliteit. 

Met de absolute meerwaarde dat de materie wordt aangereikt door gedreven docenten en specialisten uit het werkveld. 
Het inhoudelijk hoge niveau en de zeer praktische benadering van de leerstof maakt tevens dat de opgedane kennis onmiddellijk toepasbaar is in de praktijk.

Maar daarnaast heb ik ook de persoonlijke aanpak en het menselijk contact met de directie en vooral ook met de vaste medewerkers van de FHS heel erg weten te waarderen.

Kris Daels
Politieambtenaar & Juridisch adviseur
Afgestudeerd in 2017-2018

Liesbeth Maerevoet

Liesbeth Maerevoet
Liesbeth Maerevoet

Ik was op zoek naar een fiscale opleiding die de volledige waaier aan fiscaliteit behandelde, vanaf de basis, diepgaand maar ook praktisch gedoceerd. De avondopleiding Fiscale Wetenschappen aan de FHS loste deze verwachtingen volledig in.
Dankzij de grondige kennis die ik gedurende deze 2 jaar heb opgedaan ben ik terug up-to-date en heeft mijn carrière een positieve wending genomen.
De docenten zijn zeer gedreven en steeds op de hoogte van de recente ontwikkelingen op fiscaal vlak. De medewerkers van het secretariaat zorgden bovendien voor een uitmuntende ondersteuning. Deze combinatie maakt van de Fiscale Hogeschool een unieke opleiding.


Liesbeth Maerevoet 
Cliëntenadviseur Konsilanto
Afgestudeerd als laureaat in juni 2018