Fiscale infoclub 4

Doelstelling van de fiscale infoclubs is maandelijks een overzicht te geven van de laatste ontwikkelingen in de fiscale wetgeving, rechtspraak, circulaires, administratieve beslissingen, enz.

Maandelijks wordt een documentatiebundel samengesteld, waarin de verschillende nieuwigheden samengebracht zijn, gerangschikt per soort belasting. In de bundel komen alle takken van het belastingrecht aan bod: personen- en vennootschapsbelasting, btw, registratie- en erfbelasting, lokale en regionale belastingen en procedure.

De vorige jaargangen van de fiscale infoclubs werden door de deelnemers positief geëvalueerd omdat het initiatief hen toelaat de actualiteit op de voet te volgen. Bovendien wordt bij de meest recente actualiteit een eerste (soms kritische) beschouwing en interpretatie gegeven. Tenslotte worden de deelnemers geïnformeerd over ‘komend’ fiscaal recht, d.w.z. over voorstellen en ontwerpen die in het Parlement besproken worden.

De ervaring van de vorige jaren leert eveneens dat de fiscale infoclubs zich lenen tot interessante discussies tussen de deelnemers en de inleiders en tussen de deelnemers onderling, rond de draagwijdte van nieuwe fiscale maatregelen.

Wie tegen betaling inschrijft op de volledige reeks van 8 infoclubs, neemt gratis deel aan het seminarie “Jaaroverzicht en actualiteit inzake inkomstenbelastingen” dat eind december plaatsvindt (de normale prijs van dit laatste seminarie bedraagt 210 euro). 

Afzonderlijke inschrijving op één of meerdere infoclubs behoort ook tot de mogelijkheden. De kostprijs daarvan bedraagt 90 euro per infosessie.

Lawyer - Private Client Services EY Law - Tax Controversy
Prof. FHS, Prof. em. UA
Prof. Dr. UGent, UA en Ulg, Gastdocent FHS
Partner Tiberghien Advocaten
Managing partner De btw-lijn, Prof. FHS
Prijs:
€ 90

Prijs per sessie: € 90,00
Prijs voor de volledige reeks:
€ 720,00

Gratis toegang voor oud-studenten FHS en leden van de Beroepsvereniging voor Accountants en Belastingconsulenten Brabant

Deelnemers die zich betalend inschrijven op de volledige reeks van de Fiscale Infoclubs, zijn automatisch gratis ingeschreven op het seminarie "Jaaroverzicht en actualiteit inzake inkomstenbelasting".
 

U heeft de keuze tussen: 

  • het seminarie FYSIEK volgen op locatie in BRUSSEL, of
  • het seminarie volgen via LIVESTREAMING (real time), of
  • het seminarie UITGESTELD bekijken (on demand). 
     

Data:
8 maandagavonden, telkens van 18u30 tot 21u00, op 18/09, 16/10, 20/11/2023, 22/01, 19/02, 18/03, 13/05 en 17/06/2024

Elke sessie duurt 2u30 

Iedere deelnemer ontvangt na het beantwoorden van de aanwezigheidsvragen en de afsluitende toets, zowel bij een seminarie op locatie, een real time- als een on-demand-seminarie, een attest erkend door de volgende instituten:

  • het ITAA (categorie A);
  • het I.B.R.;
  • het BIV;
  • de Vlaamse Balies;
  • de Nationale Kamer van Notarissen
ma 22/01/2024 | 18:30 - 21:00

Brussel - Odisee

Odisee Brussel

Stormstraat 2
1000 Brussel
België

Op map tonen

Bereikbaarheid: De campus is heel gemakkelijk te bereiken: te voet of met de fiets, met het openbaar vervoer, of met de auto.
Het station Brussel-Centraal ligt op wandelafstand van de campus. Om vanuit Brussel-Centraal tot aan de campus te geraken, volg je vanuit de grote hal van het station de Keizerinnenlaan. De vierde straat links is de Stormstraat.
De campus is vlot bereikbaar vanop de kleine ring rond Brussel.

Parking: de deelnemers aan de seminaries en de causerieën (met uitzondering van de Grondige Snelcursussen) ontvangen een gratis parkingticket dat enkel geldig is voor de volgende parkings:

 

PRINT

PRINT

ma 22/01/2024 | 18:30 - 21:00

Real time

Een realtimeseminarie wordt op een vooraf bepaalde dag en op een vaststaand tijdstip gegeven. Je kan rechtstreeks en interactief deelnemen. 

wo 24/01/2024 - do 24/01/2030 | Heel de dag

On demand

Een on-demand-seminarie is een opname van een seminarie. De deelnemer kan deze opname bekijken op een door hem/haar zelfgekozen tijdstip. 

FI