Financiële, sociale en fiscale maatregelen ter ondersteuning van innovatieve bedrijven - E-SEMINARIE

Innovatie is essentieel voor wie als ondernemer wil groeien in een steeds sneller veranderende economische omgeving. Ook Covid-19 heeft in heel wat bedrijven wat in beweging gezet op het gebied van digitalisatie, automatisatie en innovatie. De overheid trekt meer dan ooit de kaart van de innovatie en beseft ook te meer het belang van innovatie voor onze economie. Nog nooit eerder werd er in België zo veel steun gevraagd door bedrijven bij de overheid om hun innovatieve ideeën te ondersteunen. 

Er bestaan heel wat overheidsmaatregelen die innoverende ondernemers een onontbeerlijk duwtje in de rug geven. De steun die kan worden genoten strekt zich over de diverse fasen van de innovatie: bij het idee, bij de ontwikkeling, maar even zeer bij de vermarkting.

Tijdens dit seminarie gidsen Nico Demeyere en Anneleen Wydooghe jullie vlekkeloos doorheen de diverse maatregelen en delen zij hierbij hun ervaringen/expertise. Daarnaast staan zij ook even stil bij het belang van de bescherming van uw innovatief idee
 

Transfer Pricing Advisor Vandelanotte
Expert HR Solutions Vandelanotte
Prijs:
€ 195

Het seminarie duurt 3,5 uur

Iedere deelnemer ontvangt na het beantwoorden van de aanwezigheidsvragen en de afsluitende toets, zowel bij een real time- als een on-demand-seminarie, een attest erkend door de volgende instituten:

  • het ITAA (categorie A);
  • het I.B.R.;
  • het BIV;
  • de Vlaamse Balies;
  • de Nationale Kamer van Notarissen. 
ma 15/03/2021 | 09:00 - 12:30

Real time

Een realtimeseminarie wordt op een vooraf bepaalde dag en op een vaststaand tijdstip gegeven. Je kan rechtstreeks en interactief deelnemen. 

wo 17/03/2021 - di 31/12/2030 | Heel de dag

On demand

Een on-demand-seminarie is een opname van een seminarie. De deelnemer kan deze opname bekijken op een door hem/haar zelfgekozen tijdstip. 

Bib