Gent - Technologiecampus Odisee

Gent Technologiecompus Odisee

Gebroeders De Smetstraat 1
9000 Gent
Belgiƫ

Op map tonen

Bereikbaarheid

Campus Gent is gemakkelijk te bereiken, op welke manier je ook komt: met het openbaar vervoer of met de auto. De hoofdingang van de Technologiecampus bevindt zich aan het Griendeplein.

E40 Brugge-Oostende: afrit 13 Drongen. Volg de Drongensesteenweg tot aan de kleine ring. Sla rechts af op de Rooigemlaan en links af op de Nieuwe Wandeling. Ga rechtdoor tot aan de lichten bij het Griendeplein. Sla daar links af. Rijd via de Gebroeders De Smetstraat 1 de campus binnen.

E40 Brussel-Aalst: afrit 14 Sint-Denijs-Westrem. Volgt de ring (R4) richting Eeklo. Neem afrit Gent-Blaarmeersen en volg richting Gent. Aan de kleine ring sla je rechts af op de Rooigemlaan en links af op de Nieuwe Wandeling. Ga rechtdoor tot aan de lichten bij het Griendeplein. Sla daar links af. Rijd via de Gebroeders De Smetstraat 1 de campus binnen.

E40/E17 afrit Gent-centrum / andere richtingen. Volg de kleine ring richting Eeklo. Rijd door tot de Nieuwe Wandeling en sla daar rechts af. Ga rechtdoor tot aan de lichten bij het Griendeplein. Sla daar links af. Rijd via de Gebroeders De Smetstraat 1 de campus op.

Eeklo (N9). Volg de N9 richting Gent en rijd voorbij de Palinghuizen. Bij de volgende brug aan de Nieuwe Vaart ga je het water over en rijd je rechtdoor de Gebroeders De Smetstraat in. Je rijdt via de Gebroeders De Smetstraat 1 (op het einde rechts) de campus op.

Met het openbaar vervoer
Per trein naar het Station Gent-Sint-Pieters.
Neem aan het Sint-Pietersstation tram 1 (halte Rabot) of tram 4 (halte Rabot of Brugsepoort)

Parking

Je kan gratis gebruik maken van de parking, boven- of ondergronds (470 plaatsen).

PRINT

PRINT