Aangifte vennootschapsbelasting aanslagjaar 2024 - LAAKDAL (halve dag) - VERNIEUWDE FORMULE

Bespreking van de ontwikkelingen m.b.t. de Belgische kmo-fiscaliteit

Waarom kiezen voor ons "Aangifteseminarie vennootschapsbelasting Aj. 2024"? 

 • De Fiscale Hogeschool staat ๐ ๐š๐ซ๐š๐ง๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ค๐ฐ๐š๐ฅ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ, ๐ค๐ž๐ง๐ง๐ข๐ฌ ๐ž๐ง ๐๐ข๐๐š๐œ๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐ฏ๐š๐š๐ซ๐๐ข๐ ๐ก๐ž๐๐ž๐ง en is gekend als organisator van kwaliteitsvolle en inhoudelijk correcte seminaries.
 • Het seminarie wordt gegeven door volgende topsprekers: Yves Verdingh en Filip Vandenberghe.Deze specialisten zijn actief in het werkveld, de administratie en de academische wereld. Zij vullen elkaars visie aan.
 • U krijgt een overzicht van de belangrijkste wijzigingen aan de "Belgische kmo-fiscaliteit".
 • Het opnamebestand heeft gedetailleerde zoekfuncties, inhoudstafels, de mogelijkheid om notities te maken, ...
 • De deelnemers van de halve dag krijgen als extra service ook de opnamebestanden van de volledige dag, inclusief de internationale ontwikkelingen. Zo beschikt u zowel over de korte als de lange versie. In totaal beschikt u daarmee over 10u30 door ITAA erkende permanente vorming.
 • Topdocumentatie bestaande uit verschillende slidebundels en een documentatiebundel die een opsomming weergeeft van de gepubliceerde wetgeving, parlementaire vragen, circulaires, voorafgaande beslissingen, rechtspraak, CBN-adviezen en belangrijke relevante rechtsleer.
 • U krijgt gratis het boek โ€œAangiftegids Vennootschapsbelasting Aj. 2024" van Yves Verdingh
 • ITAA-accreditatie + de ITAA-attesten (CATEGORIE A) worden door FHS geรผpload. 


Vernieuwde formule

Het seminarie krijgt een meer interactieve uitstraling. 
Er wordt ingezet op boeiende panelgesprekken waarbij onze topexperten ingaan op de belangrijkste nieuwigheden en op de hete hangijzers in de praktijk. U kan uw visie niet alleen aftoetsen met die van uw collega accountants/belastingadviseurs, maar ook met die van experts uit de private sector en van de FOD Financiรซn. 
Zodoende wordt het seminarie geen hoorcollege, maar een aangenaam gesprek waarbij ervaringen en meningen gedeeld kunnen worden. 

 

Locaties

Het aangifteseminarie vindt plaats op volgende data en locaties. U kan alle sessies ook realtime (live) bekijken: 

Het aangifteseminarie kan vanaf donderdag 2 mei 2024 on demand (achteraf) bekeken worden. 


Inhoud seminarie

In het vernieuwde opzet van ons aangifteseminarie bieden we op een halve dag (3u30) een overzicht van de belangrijkste wijzigingen die zich hebben voorgedaan tijdens het inkomstenjaar 2023. We focussen ons op de "Belgische kmo-fiscaliteit". 

In dit seminarie staat de aangifte in de vennootschapsbelasting centraal. De verschillende rubrieken van de aangifte worden achtereenvolgens besproken. De formele wijzigingen aan de aangifte worden telkens aangeduid. Maar daarnaast wordt bijzonder veel aandacht besteed aan de inhoudelijke wijzigingen die de vennootschapsbelasting heeft ondergaan en die van belang zijn om op een correcte wijze de aangifte in te vullen. 

De deelnemers krijgen uitvoerig informatie over de ontwikkelingen die zich tijdens het afgelopen jaar hebben voorgedaan in de wetgeving en rechtspraak, over nieuwe circulaires en over interessante standpunten die in de rechtsleer zijn verwoord. 
Op deze wijze is het aangifteseminarie een volledige update van de "Belgische kmo-fiscaliteit". 
 

Als extra service biedt de Fiscale Hogeschool haar cliรซnteel de opnamebestanden van de volledige dag aan, inclusief de internationale ontwikkelingen. Zo beschikt u zowel over de korte als de lange versie. In totaal beschikt u daarmee over 10u30 permanente vorming. 

 
Aan de deelnemers wordt een uitgebreide digitale documentatiebundel en slidesbundel ter beschikking gesteld.

De deelnemers krijgen eveneens het boek 'Aangiftegids vennootschapsbelasting Aj. 2024' van Yves Verdingh.

Zo hopen wij tegemoet te komen aan de vraag naar correcte en volledige informatie en documentatie om de aangifteperiode op een efficiรซnte manier aan te vatten en tot een goed einde te brengen.
 

Head of Tax BNP Paribas Fortis, Prof. FHS
Adviseur FOD Financiรซn, Gastdocent FHS
Prijs:
โ‚ฌ 210

OPGELET! Voor abonnees bedraagt de deelnameprijs 150 euro. 

Voor de aangifteseminaries in de personen- en de vennootschapsbelasting geldt de volgende bijzondere regeling: als verschillende medewerkers van รฉรฉn en hetzelfde kantoor zich gelijktijdig inschrijven voor de aangifteseminaries personenbelasting en/of vennootschapsbelasting, bedraagt de deelnameprijs 210 euro voor de eerste inschrijving en slechts 180 euro voor de volgende inschrijving(en).

Het seminarie duurt 3,5 uur.

Iedere deelnemer ontvangt na het beantwoorden van de aanwezigheidsvragen en de afsluitende toets, zowel bij een real time- als een on-demand-seminarie, een attest erkend door de volgende instituten:

 • het ITAA (categorie A);
 • het I.B.R.;
 • het BIV;
 • de Vlaamse Balies;
 • de Nationale Kamer van Notarissen. 
ma 22/04/2024 | 09:00 - 12:30

Laakdal - De Vesten

De Vesten Laakdal

Kanaalweg 6
bus 1
2430 Laakdal
Belgiรซ

Op map tonen

Bereikbaarheid:

 • Vanuit Antwerpen : E313 Antwerpen-Luik, Afrit 24 Geel-Oost, Laakdal
 • Vanuit Hasselt โ€“Antwerpen : E 313, Afrit 24 Geel-Oost, Laakdal
 • Vanuit Brussel : via E40 naar Leuven, volg daarna E314 tot Lummen. In Lummen neem je de E313 richting Antwerpen tot afrit 24 Geel-Oost, Laakdal.

Domein De Vesten bevindt zich vlakbij de afrit, naast de brug over het Albertkanaal.

Parking: gratis parking voorzien

PRINT

PRINT

ma 22/04/2024 | 09:00 - 12:30

Real time

Een realtimeseminarie wordt op een vooraf bepaalde dag en op een vaststaand tijdstip gegeven. Je kan rechtstreeks en interactief deelnemen. 

Aangifte Ven.B.