Aangifte vennootschapsbelasting aanslagjaar 2020 - E-SEMINARIE

Het online seminarie aangifte vennootschapsbelasting Aj 2020 bespreekt niet alleen alle vakken van de aangifte vennootschapsbelasting Aj 2020 maar geeft ook een ruimere achtergrond bij de genomen maatregelen om tot deze aangifte te komen.

De digitale versie van dit seminarie is opgedeeld in zeven verschillende sessies, variërend in tijdsduur tussen een half uur en anderhalf uur.
Op die manier is de informatie op een zeer vlotte wijze te verwerven en in verschillende onderdelen te bekijken. In totaal beschikt u daarmee over 6u30 permanente vorming.

Het uitgesteld bekijken van dit seminarie biedt een aantal Interessante functionaliteiten, zoals een zoekfunctie naar gebruikte woorden binnen de slides van de presentatie, waarna de opname naar dat betrokken onderdeel doorspoelt.

De deelnemer kan vragen stellen die aan de docenten worden bezorgd

Aan de deelnemers wordt een uitgebreide digitale documentatiebundel van 1.716 pagina's en slidesbundel van 295 pagina's ter beschikking gesteld, die op verzoek ook op papier kan worden toegestuurd.

De deelnemers krijgen eveneens het boek aangiftegids vennootschapsbelasting AJ 2020 (Wolters Kluwer) van Yves Verdingh met een winkelwaarde van € 64  toegestuurd.

Op deze wijze hopen wij tegemoet te komen aan de vraag naar correcte en volledige informatie en documentatie om de aangifteperiode op efficiënte manier aan te vatten en tot een goed einde te brengen.

 

Prof. UGent, UA en Ulg, Gastdocent FHS
Adviseur FOD Financiën, Gastdocent FHS
Head of Tax BNP Paribas Fortis, Prof. FHS
Prijs:
€ 250

Wie inschrijft voor Ven.B. aangifte ontvangt gratis het boek “Aangiftegids Vennootschapsbelasting” door Yves Verdingh (uitgeverij Wolters Kluwer).

Als verschillende medewerkers van één en hetzelfde kantoor zich gelijktijdig inschrijven voor het aangifteseminarie vennootschapsbelasting aj. 2020, bedraagt de deelnameprijs 250 euro voor de eerste inschrijving en slechts 190 euro voor de volgende inschrijving(en).

Het seminarie duurt 6,5 uur

ma 6/04 - wo 30/09/2020 | Heel de dag

On demand

Een on-demand-seminarie is een opname van een seminarie. De deelnemer kan deze opname bekijken op een door hem/haar zelfgekozen tijdstip.