Aangifte personenbelasting aanslagjaar 2020 - E-SEMINARIE

Het online seminarie aangifte personenbelasting Aj 2020 bespreekt niet alleen alle vakken van de aangifte personenbelasting Aj 2020 maar geeft ook een ruimere achtergrond bij de genomen maatregelen om tot deze aangifte te komen.

De digitale versie van dit seminarie is opgedeeld in elf verschillende sessies, variërend in tijdsduur tussen een half uur en anderhalf uur. Op die manier is de informatie op een zeer vlotte wijze te verwerven en in verschillende onderdelen te bekijken. In totaal beschikt u daarmee over 6u30 permanente vorming.

Het uitgesteld bekijken van dit seminarie biedt een aantal interessante functionaliteiten, zoals een zoekfunctie naar gebruikte woorden binnen de slides van de presentatie, waarna de opname naar dat betrokken onderdeel doorspoelt. U kiest zelf op welk ogenblik u naar de opnames kijkt. 

De deelnemer kan vragen stellen die aan de docenten worden bezorgd.

Elke deelnemer aan dit seminarie ontvangt een syllabus (van meer dan 1000 blz.) waarin op een grondige wijze een overzicht gegeven wordt van de personenbelasting voor het aanslagjaar 2020.
De syllabus bevat relevante verwijzingen naar wetgeving, rechtspraak, administratieve circulaires en rechtsleer. Daarenboven krijgen de deelnemers de alom bekende “Grondige cursus Aj. 2020”, hét naslagwerk over de personenbelasting (750 blz.). Daarenboven krijgt u ook slidebundels. 
Op verzoek van de deelnemer, kunnen de documentatiebundels worden toegestuurd. 

Wie inschrijft voor P.B. aangifte ontvangt gratis de 'Belastinggids - aanslagjaar 2020' (uitgeverij Pelckmans Pro).

Op deze wijze hopen wij tegemoet te komen aan de vraag naar correcte en volledige informatie en documentatie om de aangifteperiode op efficiënte manier aan te vatten en tot een goed einde te brengen.
 

Belastingconsulent, Prof. FHS
Prof. FHS, Prof. em. UA
Senior Tax Manager BNP Paribas Fortisbank
Hoofdredacteur Belastinggids, Tax adviseur Liantis
Prijs:
€ 250,00

Wie inschrijft voor P.B. aangifte ontvangt gratis de 'Belastinggids - aanslagjaar 2020' (uitgeverij Pelckmans Pro).

Als verschillende medewerkers van één en hetzelfde kantoor zich gelijktijdig inschrijven voor het aangifteseminarie vennootschapsbelasting aj. 2020, bedraagt de deelnameprijs 250 euro voor de eerste inschrijving en slechts 190 euro voor de volgende inschrijving(en).

Het seminarie duurt 6,5 uur

 

 

ma 4/05 - za 31/10/2020 | Heel de dag

On demand

Een on-demand-seminarie is een opname van een seminarie. De deelnemer kan deze opname bekijken op een door hem/haar zelfgekozen tijdstip.