logo
Home » Aanbod » Seminaries » Aangifte vennootschapsbelasting aanslagjaar 2018 - GENT
afdrukken PDF genereren
Prijs : € 240 euro
Datum: 28 maart 2018
van 09.30 tot 17.00 uur
Opmerkingen:

Locatie:
Gent: Holiday Inn, Gent Expo,
Maaltekouter 3, 9051 Sint-Denijs-Westrem

De deelnemers die opteren voor het seminarie op zaterdag krijgen een gratis lunch aangeboden. Op de andere dagen zijn broodjes voorzien.

Wie inschrijft voor zowel Ven.B. aangifte als voor Ven.B. practicum, ontvangt gratis het boek “Aangiftegids Vennootschapsbelasting” door Yves Verdingh (uitgeverij Wolters Kluwer)

reageer Stel hier nu al uw vraag aan de spreker

X
 
 

Aangifte vennootschapsbelasting aanslagjaar 2018 - GENT (18/07)

In dit seminarie staat de aangifte in de vennootschapsbelasting centraal. De verschillende rubrieken van de aangifte worden achtereenvolgens besproken. De formele wijzigingen aan de aangifte worden telkens aangeduid. Bijzonder veel aandacht gaat naar de inhoudelijke wijzigingen die de vennootschapsbelasting heeft ondergaan en die van belang zijn om op een correcte wijze de aangifte in te vullen.

De deelnemers krijgen uitvoerig informatie over de ontwikkelingen die zich tijdens het afgelopen jaar hebben voorgedaan in de wetgeving en rechtspraak, over nieuwe circulaires en over interessante standpunten die in de rechtsleer zijn verwoord.

In 2018 bieden we de volgende vijf formules aan, op drie locaties:

Op zaterdag 24 maart 2018, in Brussel (18/04): 8 uur waarin alle nieuwigheden om en rond de aangifte uitgebreid worden toegelicht.
Op maandag 26 maart 2018, in Brussel (18/05): 6 u waarin de verschillende nieuwigheden wat beknopter worden toegelicht.
Op dinsdag 27 maart 2018 in Gent (18/06):
of woensdag 28 maart 2018, in Gent (18/07):
7,5 uur waarin de verschillende nieuwigheden voldoende ruime aandacht krijgen.
Op vrijdag 30 maart 2018, in Laakdal (18/08): 7,5 uur waarin de verschillende nieuwigheden voldoende ruime aandacht krijgen.

Ongeacht de formule waarvoor de deelnemer opteert, ontvangt iedereen dezelfde uitgebreide documentatie. Om die reden is de deelnameprijs voor iedereen identiek. Korting voor meer dan 1 inschrijving per kantoor: zie bij Praktisch, kortingsregeling .

 

Sprekers

Bart Peeters
Prof. UGent, UA en ULg, Gastdocent FHS
Filip Vandenberghe
Adviseur FOD Financiën, Gastdocent FHS
Yves Verdingh
Head of Tax BNP Paribas Fortis, Prof. FHS